Agenda

 

Zondag 29 oktober Amsterdam Park Frankendael Pure markt

GEANNULEERD!!!!! Vanwege code geel         
Read more

Texel vakantiepark de Krim zondag 20 augustus

Wat een superleuke markt op Texel! Op het plein met de terrasjes  van vakantiepark de Krim staan we met de kraam op de gezelligste markt van het eiland.
Read more

Noordwijk zaterdag 29 juli Ibiza Festival

Kom lekker shoppen op de Ibizamarkt in Noordwijk. Op het Ibiza Festival op de Koningin Wilhelmina Boulevard vind je 175 kramen gevuld met onder andere sieraden, tassen, woonaccessoires, mode en handgemaakte producten. Tijdens het Ibiza Festival wordt de hele boulevard afgezet!
Read more

Amsterdamse Bos zondag 18 juni

Amsterdamse Bos We staan vlak bij de ingang van het Amsterdamse Bos aan de Amstelveenseweg.  Tijd: van 11.00 tot 18.00 uur
Read more

Zondag 11 juni Pure Markt Amstelpark

We zijn er bij, kom je ook?Op deze markt vind je meer dan 75 ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en bijzonder non-food. Haal je boodschappen voor thuis, kom lekker picknicken op het grasveld of proeven op onze gezellige terrassen met live muziek. De kleintjes kunnen een rondje zweven in de leukste zweefmolen van Nederland. Je vindt het Amstelpark langs de Amstel in Amsterdam-Zuid.
Read more

Libelle Zomerweek 11 t/m 17 mei Vijfhuizen

Jaaaaa! We zijn er weer bij en dat is geweldig!  De Libelle Zomerweek op de nieuwe locatie, ohw wat hebben wij hier zin in! We staan met een tentje buiten op  Standnummer: 2C300 Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen vlakbij Haarlem
Read more

Zondag 16 april Maarssen Ibiza Markt on Tour

Zondag 16 april Ibiza markt Stichtse Vecht, Maarssen – Zandpad 23 Restaurant the Riverside
Read more

    Blog

    Visit our blog