Agenda

Libelle zomerweek 2018

Natuurlijk zijn we er weer bij, Libelle Zomerweek !
Read more

Pure Markt, Amstelpark, zondag 8 april

Ja ..eindelijk lente!  Heerlijk vooruitzicht.. mooi weer, nieuwe collectie, nieuw seizoen, Amstelpark..We hebben er nu al zin in! Kom je ook kijken wat we allemaal ontworpen en gemaakt hebben voor komende zomer? We hebben ook nog een klein plukje SALE, wees er snel bij..
Read more

Alle data Rags and Bone op Roots Market in 2018

Het allerleukste aan deze markt is de locatie! Voor ons geen werken... dit voelt als vakantie. We staan aan het strand van Egmond aan Zee of op Camping Bakkum, hè .. vervelend allemaal... Hieronder alle data dat Rags and Bone aanwezig is op de Roots Markt. Combineer je dagje strand met een shopmoment.
Read more

Wanneer staan we op de Pure Markt i n 2018?

De Pure Markt is 1 van onze favorietjes! Het is een reizende markt, meestal in Amsterdam of omgeving. Hieronder vind je onze agenda. Altijd gezellig, veel leuke kraampjes met lekkers en originaliteit. Vaak verkocht door de makers zelf, altijd duurzaam en bijzonder. De moeite waard voor een fijn dagje uit in Amsterdam!  Tip: neem een pick-nick kleed mee naar het park en strijk neer in het gras. Genoeg lekkernijen te koop voor een relaxte pick-nick. Maar eerst shoppen natuurlijk!
Read more

Libelle zomerweek

Gezellig.. De 21e editie van de Libelle Zomerweek komt er aan en wij zijn er weer bij !! Natuurlijk hebben we weer super aanbiedingen vanaf €5,-mee maar ook de allernieuwste collectie voor jongens, meisjes en voor ons dames, niet te vergeten!
Read more

Share a perfect day

Nieuws: Joehoe..yes! Supertrots! We zijn gevraagd om een workshop te komen geven op Share a Perfect  Day! En natuurlijk meteen de collectie te verkopen.... Dat wordt super leuk!  Het leukste en gezelligste dagje uit voor jou en je vriendinnen: Share a Perfect Day
Read more

Puur,Hip & Handgemaakt

Puur,Hip & Handgemaakt is een super leuke markt met duurzame producten
Read more

    Blog

    Visit our blog