Agenda

Shopmoment 12 april

Shopmoment op 12 april!!! Wil je onze kleding, die je kent van de website of markt eens vrijblijvend LIVE bekijken/passen/voelen ? Dat snappen wij! Vandaar dat we een aantal momenten hebben gecreëerd waarop je kunt komen shoppen bij Rags and Bone thuis. Leuk toch?  Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op een ander tijdstip dan tijdens de shopmomenten.
Read more

Pure Markt, Amstelpark, 9 april

Heerlijk vooruitzicht.. mooi weer, nieuwe collectie, nieuw seizoen, Amstelpark..We hebben er nu al zin in! Kom je ook kijken wat we allemaal ontworpen en gemaakt hebben voor komende zomer? We hebben ook nog een klein plukje SALE, wees er snel bij.. 
Read more

Pure Markt

De markt wordt gehouden van 11.00 tot 18.00 uur, er is gratis parkeren in de buurt op zondag. 
Read more

Libelle zomerweek

Gezellig.. De 21e editie van de Libelle Zomerweek komt er aan en wij zijn er weer bij !! Natuurlijk hebben we weer super aanbiedingen vanaf €5,-mee maar ook de allernieuwste collectie voor jongens, meisjes en voor ons dames, niet te vergeten!
Read more

Share a perfect day

Nieuws: Joehoe..yes! Supertrots! We zijn gevraagd om een workshop te komen geven op Share a Perfect  Day! En natuurlijk meteen de collectie te verkopen.... Dat wordt super leuk!  Het leukste en gezelligste dagje uit voor jou en je vriendinnen: Share a Perfect Day
Read more

Roots Market Egmond aan Zee 15-5

Het allerleukste aan deze markt is de locatie! Voor ons geen werken... dit voelt als vakantie. We staan de ene keer op Camping Bakkum en de andere keer in Egmond aan Zee, aan de boulevard. Vervelend allemaal...
Read more

Puur,Hip & Handgemaakt

Puur,Hip & Handgemaakt is een super leuke markt met duurzame producten
Read more

    Blog

    Visit our blog

    Accept We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.