T-shirts

Er zijn 10 producten

Meisjes t-shirts Rags and Bone

Leuke, hippe, originele, grappige, schattige, stoere, mooie, fijne en lekkere t-shirts voor meisjes die vind je hier.. 

Eigen ontwerp Rags and Bone

De meisjes t-shirts uit de eigen collectie van Rags and Bone maken je vrolijk! Zelfs op een bewolkte dag... De stoffen voor de t-shirts worden door ontwerpster Mylène ...

Meisjes t-shirts Rags and Bone

Leuke, hippe, originele, grappige, schattige, stoere, mooie, fijne en lekkere t-shirts voor meisjes die vind je hier.. 

Eigen ontwerp Rags and Bone

De meisjes t-shirts uit de eigen collectie van Rags and Bone maken je vrolijk! Zelfs op een bewolkte dag... De stoffen voor de t-shirts worden door ontwerpster Mylène verzameld op haar reizen en strooptochten. Overal waar zij komt, altijd heeft zij oog voor mooie en bijzondere stoffen voor de meisjes t-shirts collectie van Rags and Bone. Soms zijn dat stofjes van de markt, soms een restpartij, soms de laatste trends van een buitenlandse beurs. Altijd weet zij er weer iets speciaals en bijzonders van te maken.Daarom zijn de meisjes t-shirts van Rags and Bone zo geweldig, er zijn er maar een paar gemaakt per ontwerp. Dat maakt het nou juist zo leuk en heb je altijd iets aparts waar niet iedereen mee loopt.

De collectie is tot nu toe alleen te koop op de website en de evenementen waar Rags and Bone staat.

De meisjes t-shirts van Rags and Bone zijn hip, vrolijk en uniek. Er  zijn t-shirts met te gekke vrolijke prints zoals: Unicorns shirts, Flamingo's t-shirts, cactussen, lama's, panda's, paarden, hondjes, katten, hertjes, stippen, en kleurrijke bloemen. Steeds wisselend aanbod en altijd volgens de nieuwste trends voor meisjes t-shirts. Alles goed wasbaar en  in super zachte kwaliteiten katoen met 5% Elastan.De meisjes t-shirts zijn zacht en vallen tot op de heup.

Rags and Bone verkoopt meisjes t-shirts voor meisjes van 1 tot 12 jaar. De meisjes t-shirts van Rags and Bone zijn vrolijk, hip en origineel. Verkrijgbare maten meisjes t-shirts 86-92 tot en met 158/164

Logoshirt t-shirts met Pippi Langkous

Pippi Langkous is onze held en een voorbeeld voor alle meisjes van 0 tot 100! Ben je op zoek naar hippe Pippi Langkous meisjes t-shirts? 

Wij hebben de Pippi t-shirts van het merk LOGOSHIRT standaard in de collectie, want wij zijn Pippi Langkous fan!

De kinder Pippi Langkous t-shirts zijn er in het Pastel Pink, Fuchsia, en Yellow . Voor dames hebben we Pippi Langkous en meneer Nilsson T-shirts in grijs mellee katoenen single jersey.Dames maten Pippi Langkous t-shirts:XS t/m L.

Meisjes longsleeves

Het hele jaar door kun je de meisjes longsleeves van Rags and Bone dragen. De meisjes longsleeves hebben een leuke overslag en vallen tot op de heup. 

Meisjeskleding | Meisjes t-shirts |Hippe prints| Meisjes t-shirt | Logoshirt t-shirt | Minnie Mouse t-shirt | Pippi Langkous t-shirt | Meisjes tops | Meisjes longsleeve

 

Less
Meer
1 - 10 van 10 producten

    Blog

    Visit our blog