Jurkjes

Jurkjes

Er zijn 20 producten

Meisjes jurkjes Rags and Bone

Op zoek naar een origineel meisjes jurkje? Voor een jarige prinses of juist een stoere meid? 

Bij Rags and Bone vind je altijd iets bijzonders en unieks! Van elk jurkje maken we er maar een paar per maat. Tot de stof op is. Gewoon hier, in West-Friesland, of in ons atelier in India waarvan we zeker weten dat er geen...

Meisjes jurkjes Rags and Bone

Op zoek naar een origineel meisjes jurkje? Voor een jarige prinses of juist een stoere meid? 

Bij Rags and Bone vind je altijd iets bijzonders en unieks! Van elk jurkje maken we er maar een paar per maat. Tot de stof op is. Gewoon hier, in West-Friesland, of in ons atelier in India waarvan we zeker weten dat er geen kinderarbeid aan te pas komt.

De meisjesjurken van Rags and Bone worden ontworpen door Mylène. Zij heeft een grote passie voor hergebruik, een grenzeloze creativiteit en is altijd en overal op zoek naar de mooiste stoffen om leuke jurkjes van te maken. Soms oud, soms nieuw, soms een combinatie van die twee. Zo ontstaan de mooiste combinaties en unieke ontwerpen. Alle jurkjes zijn handgemaakt.

Voor de nieuwe zomercollectie 2018 hebben we jurkjes gemaakt van allerlei prints zoals Unicorns, Flamingo's, veel bloemen en botanical prints en tropische ananassen. En... je zou het niet zeggen maar de tule die we gebruikten is afkomstig van een restant partij sari stoffen uit Pakistan! Toch weer iets ouds, maar dat zie je echt niet. 

We hebben echte tule prinsessen-jurkjes in de collectie, maar daarnaast zijn er ook sportieve t-shirt jurkjes met bloemen,stippen, grappige digital prints, hertjes, poezen, paarden, en gekke poedels en hondjes. Alles in super kwaliteit en eerlijk geproduceerd in ons atelier in West-Friesland.  

De meisjes zomer jurkjes van  Rags and Bone zijn voor meisjes van ongeveer 1 tot 12 jaar. ( basis school) Verkrijgbare maten in meisjesjurken: 86-92 tot en met 146/152

 

Meisjeskleding | Kleding meisjes | Meisjes jurkje | Jurkjes meisjes |Meisjes tuniek | Tuniek meisje | Rags and Bone Recycled graag en maakt de mooiste combinaties van oude en nieuwe stoffen.

Less
Meer
1 - 20 van 20 producten

    Blog

    Visit our blog