News

GRATIS KAARTEN MWF

Kans maken?✔️ Like onze Facebook pagina RAGS and BONE!✔️ Tag degene die je graag mee wilt nemen!✔️ En win!De winnaars maken wij op 09/11 bekend
Read more

17/11 t/m 23/11 Margriet Winter Fair

We zijn er weer bij! Het is gelukt om een felbegeerde stand (2C03) te bemachtigen op dit super gezellige evenement. Ons magazijn mag leeg dus we hebben mooie aanbiedingen op de kraam.
Read more

30-6 t/m 2-7 SShare a perfect day

Nieuws:Het is bijna zo ver.. Joehoe..yes! Supertrots! We zijn gevraagd om een workshop te komen geven op Share a Perfect  Day! En natuurlijk meteen de collectie te verkopen.... Dat wordt super leuk!  Het leukste en gezelligste dagje uit voor jou en je vriendinnen: Share a Perfect Day TIP: DE WORKSHOP IS ON-LINE AL HELEMAAL VOL HET IS ALLEEN NOG MOGELIJK TER PLAATSE TE RESERVEREN, BE THERE FIRST!!!!
Read more

Zaterdag 24-6 Amersfoort- Puur, Hip en Handgemaakt

Op 24-06-2017 staan wij in Amersfoort op de leuke markt: Puur,Hip & Handgemaakt. Bijzonder, origineel en met liefde handgemaakt! . Dat is waar de deelnemers voor staan, erg inspirerend! Leuk ook, om eens iets bijzonders te shoppen wat niet iedereen heeft. Ben je in de buurt van Amersfoort? Deze is zeker de moeite waard.
Read more

Zondag 25-6 Pure Markt, Park Franckendael

Zondag wordt het  extra PUUR GENIETEN, want het wordt prachtig weer! Neem je picknick kleedje mee, maak er een mooi dagje van en shop meteen de nieuwste  hippe jurkjes/rokjes/t-shirts bij Rags and Bone. Zie je daar!
Read more

zaterdag 3-6 Roots Markt Camping Bakkum

Het allerleukste aan deze markt is de locatie! Voor ons geen werken... dit voelt als vakantie. We staan zaterdag op Camping Bakkum en het wordt mooi weer! hè .. vervelend allemaal...
Read more

    Blog

    Visit our blog

    Accept We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.