News

Margriet Winterfair 2018

Read more

HOT NEWS

Nieuwe t-shirts met grappige quotes voor dames
Read more

Zondag 8 april in Amsterdam

A.s Zondag 8 april staan we op de Pure Markt in het Amstelpark, de eerste markt dit seizoen! Het weer belooft voorjaarsachtig te worden en daar zijn we allemaal aan toe. Kom je bij ons kijken? De markt is van 11.00 tot 18.00 uur en parkeren is op zondag gratis. Tot zondag!
Read more

Modelletje gezocht

 Wij zijn op zoek naar een modelletje voor een fotoshoot!Wij zoeken een meisje, met kledingmaat 110/116, dat graag voor de camera staat!
Read more

GRATIS KAARTEN MWF

Kans maken?✔️ Like onze Facebook pagina RAGS and BONE!✔️ Tag degene die je graag mee wilt nemen!✔️ En win!De winnaars maken wij op 09/11 bekend
Read more

17/11 t/m 23/11 Margriet Winter Fair

We zijn er weer bij! Het is gelukt om een felbegeerde stand (2C03) te bemachtigen op dit super gezellige evenement. Ons magazijn mag leeg dus we hebben mooie aanbiedingen op de kraam.
Read more

30-6 t/m 2-7 SShare a perfect day

Nieuws:Het is bijna zo ver.. Joehoe..yes! Supertrots! We zijn gevraagd om een workshop te komen geven op Share a Perfect  Day! En natuurlijk meteen de collectie te verkopen.... Dat wordt super leuk!  Het leukste en gezelligste dagje uit voor jou en je vriendinnen: Share a Perfect Day TIP: DE WORKSHOP IS ON-LINE AL HELEMAAL VOL HET IS ALLEEN NOG MOGELIJK TER PLAATSE TE RESERVEREN, BE THERE FIRST!!!!
Read more

Zondag 25-6 Pure Markt, Park Franckendael

Zondag wordt het  extra PUUR GENIETEN, want het wordt prachtig weer! Neem je picknick kleedje mee, maak er een mooi dagje van en shop meteen de nieuwste  hippe jurkjes/rokjes/t-shirts bij Rags and Bone. Zie je daar!
Read more

Roots Market Egmond aan Zee 2-9

We staan a.s zondag  in Egmond aan Zee, aan de boulevard. Van 10.00 tot 17.00 uur. We hebben Summer Sale!!  Het wordt mooi weer dus pak nog een dagje strand mee!
Read more

    Blog

    Visit our blog