Op 30 juni, 1 en 2 juli staan wij op Share a Perfect Day: hét dagje uit voor jou en je vriendinnen. Tijdens Share a Perfect Day geniet je van concerten van top artiesten, doe je mee aan workshops en shop je tot je erbij neervalt. Dat allemaal onder het genot van lekker eten en drinken. Zorg dat jij en je vriendinnen erbij zijn en beleef dit perfecte dagje uit samen!

Een leuk filmpje om alvast in de stemming te komen: Share a Perfect Day

Bereikbaarheid: 

 • MET DE AUTO
  Kom je met de auto naar Share a Perfect Day? Om te parkeren bij het evenement heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je tegelijk met je kaarten bestellen. Let op: de parkeergelegenheid is beperkt. Alleen als je in bezit bent van een parkeerkaart, ben je verzekerd van een parkeerplek.

  Je kunt navigeren naar: Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek (Noord-Brabant) en volg zodra het kan de bebording en lichtkranten, ook als het navigatiesysteem een andere richting aangeeft. Er staan ook verkeersregelaars voor je klaar om jou een parkeerplek toe te wijzen.
 •  MET HET OPENBAAR VERVOER
  Kom met het openbaar vervoer naar Share a Perfect Day! Vanaf het station Tilburg Centraal Station rijden de hele dag pendelbussen in ongeveer 20 minuten naar het evenemententerrein. Een retour met de pendelbus kost € 2,50 en kun je ter plekke kopen.
 • MET DE BUS
  Begin hét dagje uit met je vriendinnen extra goed en ga met 'Oad' naar Share a Perfect Day. Laat je samen ophalen bij een opstapplaats bij jullie in de buurt en stap direct voor de ingang van Share a Perfect Day uit. En om het feest compleet te maken krijg je een goedgevulde goodiebag.